Om oss

Elseko ble etablert i 1993, og er i dag en av Midt- Norges ledende leverandører av elektriske tavler og styresystemer. Foruten egne avdelinger med faglærte montører i Orkanger, har vi et stort nettverk av anerkjente underleverandører over hele landet.


Garantert kvalitet i alle ledd

Elseko er kjent for sin evne til å møte kundens behov med de beste løsningene. Med solide materialkunnskaper og høy teknisk kompetanse, har vi de beste forutsetninger for å tilby skreddersydde leveranser i samsvar med individuelle krav og spesifikasjoner.
Basert på grundige befaringer og tett dialog med kunden, finner vi frem til de mest funksjonelle og økonomiske løsningene tilpasset det aktuelle bruksområdet. Slik legger vi grunnlaget for optimal kvalitet i alle ledd - fra den enkelte komponent til komplett montasje.

Vi har alle nødvendige ressurser for å påta oss hele prosessen - fra prosjektering til ferdigstillelse. Fordi vi har ansvar for alt fra utarbeidelse av arrangement og koblingsskjema til sluttkontroll og dokumentasjon, er kunden garantert riktig kvalitet og funksjonalitet.

I og med at vi er leverandøruavhengig, kan du som kunde selv påvirke valg av utstur for din leveranse fra oss.


Elseko velger hovedsakelig utstyrsleverandører basert på kriterier som kvalitet, kompetanse, pris og leveringsdyktighet. Fordi vi kun bruker komponenter fra ledende leverandører, er våre kunder garantert det beste som finnes på markedet.

Elseko AS

Furumoen 5,

7300 Orkanger

Telefon: 72 47 13 50
E-post: post@elseko.no